Samsung Galaxy S21 startat om

Jag har haft Samsungmobiler sedan Samsung lanserade sin första mobil med Android som operativsystem. Jag har alltid varit nöjd men nu börjar jag tveka, eller så har jag fått en måndagsexemplar. Min Samsung Galaxy S21 startar om nästan hela tiden. Jag upplever att den till och från blir varm samt kraschar och startar om. Ibland 2 gånger om dagen ibland 10 gånger på 30 minuter. Så jag känner inte att jag kan lita på telefonen riktigt.

Men i övrigt är jag nöjd med den, den har bland annat riktigt vass och bra kamera. Hade en Samsung Galaxy S10+ innan och kameran är väldigt mycket bättre på S21:an.

Men nu börjar omstarterna bli så frekventa att jag inte längre kan lita på telefonen. Är det fler som upplever problem med sin Samsung Galaxy S21 att den startar om? Att den känns ostabil och varm?Jag har gjort alla felsökningar som jag kan komma på. Jag har uppdaterat operativet till senaste, jag har uppdaterat alla appar, tagit bort appar jag inte använder samt återställt den. Men inget verkar hjälpa, min S21 fortsätter att starta om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *